Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno lijepo :)
Danas u rano poslijepodne, obalom Miljacke je prošla povorka prelijepih starih automobila i apsolutno uljepšala dan sarajlijama koje su uživale u poslijepodnevnoj kafi. Prolaznici su zastajkivali, a raja je ustajala iz kafana i izlazila na ulicu diveći se preijepim, elegantnim oldtimerima iz cijele regije. Ko nije doživio ne može ni pričati. Zaista je zadivljujuće vidjeti vozače koji uz toliko ljubavi voze te automobile.
posjedujem MAZDU 818 coupe staru 33-34 god.,garažiranu,prešla samo 69000 km.,sve originalni dijelovi,vozila jedna osoba.interesuje me da li ima status old-tajmera,da li je neko zainteresiran za taj auto i kako stupiti u kotakt s klubom radi daljih inormacija
Svi su oni lijepi al realno mercedes je naljepsi . :)
ma ova zadnja, MECKA JE MECKA, dzaba sve ovo ostalo...
Bas tako! Jako je vazno da svi vide da je on Hrvat. Eto da nismo znali ne znam sta bi smo??? FUJ!!
mora onaj Hrvat staviti zastavu na auto...
Sto se meni svidjeo onaj sa brojem 28. :D
Nema nijednog Golfa dvice!!!
Sta bolan slabi ?? 70 auta je bilo , ovdje je samo par na slikama. Ako je tebi SLAB onaj mercedes sl cabrio koji je od prilike 40 000 eura ,onda si ti papak pravi.
ima i Yugo koral u koloni !
NAKACIM SVE STO SE SRPSKIM ZOVE NA MOG MACANA
super, vidjela sam ih u gradu
NIJE OVO NISTA STA JE SVE BILO NA TRAKTORIJADI 95\'
slabi su ovi oldtimeri .... mogli su naci nesto bolje 100 puta, da bar uzivas gledajuci ... a ovo i nije bas zanimljivo... :/
Koliko su samo ljepša i elegantnija ova stara auta u poređenju sa novim, po dizajnu mislim. Ovi novi su većina na isti kalup, četvrtasti i napucani ali nemaju neki šarm.