Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekološki pasoš za sva vozila PA ONDA ZA SVE PASOS ::BIO COVID PASO S ITD ITD
Ovo znači "društvo zaboravite automobile" !
Električna ne mogu zadovoljiti ni normu 6 jer im se gume troše više nego što treba ali lobi je prejak pa se prešutilo
Hahaha 😂😂😂imas bujnu mastu 😂😂😂😂
Čista glupost
Uvode porez na mikroplastiku od trošenja guma. 😕🤮
Kinezi ne vade Nijemcima i ostalima. Neka vala neka. Neka po sto puta. Dok ste uzimali lopatom sve je bilo super, sad kad ste zakasnili sa tranzicijom na realnost automobile jeftinije za održavati - sad je problem. nemate kome uvaljivati usluge servisa po astronomski cijenama.
Eh što jedu G...A , izmišljaju jer nemaju druga posla ! Ajmo svi na bicikle . A tko će umjesto traktora orati zemlju ? Možda ZELENI , neka vuku plugove umjesto konja i voliva !!!
Upregnut cemo tebe 😂😂😂
Još jedan razlog zašto ne uči u EU i odreći se slobode
Ja se nadam da ce Europljani doći pameti na kraju krajeva postoje neki izbori i za europarlament...
Ovo su odlicne mjere i propisi ,i dobra vjest za kupce 👏👏👏 nece ovo poskupiti auta , ovo ce kupcima dati jasnu sliku o kvaliteti i mogucnostima baterije svakog proiz. zasebno …sa druge strane proizvodzaci koji imaju dobar proizvod nemaju potrebu da dizu cijenu, oni ce dalje da ulazu u dalji razvoj ,dok ovi drugi ce da ulazu da stignu normu. Naravno mnogi ce ispasti iz utrke, ali sve to ide u prilog kupcima/potrosacu.
Harač, harač rajo treba!