Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko BMW-a se uvijek najviše prašine digne u komentarima :) mi, što proizvodimo ćevape, tu i tamo rahat lokume i vozimo u prosjeku 20g automobile (BILO KOJE MARKE) našli se da kritikujemo jedan od najboljih NJEMAČKIH proizvoda......e pa zato nam je tako kako je....
sve go pametnjakovic...
Ma Svabo je Svabo. U svemu.
Jak brend, dovoljno je samo bmw da napište. Nego 'ajd sad par clanaka o hondi, pošto ljudi malo znaju o tom brendu, bar na ovim prostorima. Pozz :-)
A Svabe ga nazivaju Bayerische Mist Wagen u prevodu Bavarsko smece od auta
Bosnische Meister Werk;Ukratko Bmw
Ma možete kenjati na BMW-a koliko hoćete ali BMW je No. 1 u automobilskoj industriji! Kad sam se rodio, roditelji su me odvezli kući u BMW-u a kad su se moja djeca rodila, kući sam ih dovezao u BMW-u. Nisam političar, nisam tatin sin, nisam umišljeni drkadjija koji misli da je gangster, samo sam čovjek koji želi pouzdano vozilo koje me neće ostaviti bez obzira na vremenske uvjete, pretjecanje ili ne znam ti Šta!
BestMercedesWagen
Nek se voza Njemac pa kako god .
Ljubav.
@SerbianMafia - Daj ti meni tu svoju zelju :D Miniju svaka cast, ali nisam ga neki fan. Prkno nestabilno.
@SerbianMafia - Zvjerka, za zensko bas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JOs im treba 100 da doprde do nekih.
djeco draga nemate vi pojma koje je sranje bmw
I alfe i omege isto losa him helektronika
@osman imam dva primjera,možda su izuteci prvi: tip živi u Njemačkoj,imao je nekog BMW-a,bukvalno naj.eba0,u servisu je bi stalno; drugi primjer je domaći Bosnac hoće "bendžamina"da voza,to je se toliko kvrailo da sam i sam ostao iznenđen,jedno popravi drugo crkne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drug je Tito rekao u Liki najbolji su Njemacki vojniki.
...izeta rulz :)
vozio sam i bmw 3 katastrofa od auta,problemi sa hladnjakom,pa sa ispusnim gasovima neke sonde pa sa ventilatorom,vodena pumpa kataszrofa itd itd nikad vise
Lave, ti problemi su bili na Plejstejšn 3, probaj voziti na Plejstejšn 4, neš vjerovat, nikakvih problema..
Meni je najbolja slika br.10.
na 28-oj slici je X5m, a ne X6m :)