Porodični karavan s 450 KS
0
Zvanično predstavljen Audi RS4 Avant
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E seljačino jedna, u RS seriju trpaju najjače motore, bez obzira o kojoj vrsti vozila je riječ...inače, auto je beton!
///M5, sve ostalo kante.
a sto kokuzi mogu tisra to ne moze niko vi nesto pricate ne valja, isto sranje, karavan..............Niste vi pojedini jos za Golfa 2 i to je previse za vas.
Svemirski brod :)
@ des ba Poznaje VOLVO!!!!!!!!!!!!!!1
Jel ovaj a4 izlazi svakog mjeseca novi ?????
Kao što Jeremy Clarkson reče... Audi je skuplji Volkswagen s drvenim ukrasima na tabli...
golf,golf,golf nas narod ne zna ni za koje auto osim golf 2 i 4,molim vas ne cupajte se na to \"zato sto ima djelova\" sad za svako auto ima djelova.
Audi, Golf isto s**** samo drugo pakovanje
der Wolf im Schaafspelz
pod broj jedan ne postoji golf 6 r32,već golf r koji ima dvolitarski motor sa turbo punjacem sa direktnim ubrizgavanjem goriva,koji vw grupa zove FSI(fuel stratified injection).audi rs4 koristi 4,2 litarski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva bez turbine i jedan je od najboljih motora ikad napravljen,porediti golf r i audi rs4 je prilično glupa stvar i nema veze s vezom
u golfa6 r32 je motor zasnovan na potpuno istom principu kao i ovaj audijev, osim sto kod audija zbog vece tezine i zbog toga sto je karavan potreban motor vece zapremine da bi bio ziv kao golf npr sa svojim 3.2l. imao sam audi a3, i dzaba sto su mnogi govorili da je to audi, uvijek sam znao cinjenicu da i golf 4 ima potpuno isti motor. i to je problem kod audija i uvijek ce i biti, i zbog toga nece nikada ni biti prodavan kao bmw i mercedes. samo kazem da su im cijene potpuno nerealne. vecina boljih mercedesa i bmwova su jeftiniji od ovoga. pa ovo je otprilike cijena jedne m5! m5 je za ovo sa druge planete sislo. ne kontam koje ljude mogu dobiti stalnim forsiranjem ulickanih maski (istih) i mijenjanjem polozaja lampica u farovima. znaci uzmes audi neki, i imas auto izgleda kao i svaki drugi audi osim sto je duzi ili kraci. malo to dosadno postaje
greska, Golf 6 R32 koristi motor V6 FSI 3.2 ccm, a ovaj je 4.2 ccm. A i golf se ne moze mjeriti sa ovim audijem ako krenemo od performansi pa do elegantnosti, opremljenosti i luksuza, ma dovoljno je samo spomenuti da je masina od 450 KS quattro. ajde poz!
Svi informisani ljudi znaju koje poceo sa izgradnjom porodicnih vozila sa sportskom dusom, nikada niko nece to uraditi bolje.
@lol Golf r32 se zove zato sto ima 3200 ccm zapreminu. Audi ima 4200. FSI motori su Audijev proizvod, a koristi ih skoro cijela VAG. Audi 4 je auto vise klase od golfa, a predpostavljam da ima i vise opreme, odatle visa cijena..
11 litara prosjecna potrosnja hahahahahahaahahahahahaha
cijena pretjerana, sto jest jest. ne kontam zasto. zasto je skuplji 40000 eura od golfa 6 r32 koji koristi isti ovaj motor. sta to sve ima a da kosta tih 40000. audi ce uvijek biti ka..r.iin.a naspram mercedesa i bmwa zato sto nemaju svoje vlastite motore. ne kontam koji je uzitak voziti auto od 70.000+ i znati da isti taj motor ima i golf koji te ostavi jer je laksi. i jel mi moze neko navesti jednu razliku izmedju ovog i onog iz prosle generacije? hvala unaprijed