Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je brz kao Bugati ali izgleda kao Tomo Vinkovic
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
fol britanci zaludjeni autima i ta sr*nja, uzeli motor iz forda, ostalo od njemaca i italijana..čuj englesko auto...hahahaha
Bugatija porede sa kartingom na steroidima...
Peugeot 206 hdi
Ma neka Šmajser ima iPhone i mercedesa , pa po makadamu do kuće makar se vozao !? :)
jbt. koji glupi komentari. ovo je auto za zabavu ljudi dubokog džepa. auto cijenom izgleda privlačno, što zavarava. jer ovo treba da vam je najmane drugo auto, ali uglavnom treće vozilo parkirano ispred vaše vile. auto je konceptirano na maloj težini s više nego puno ps-a. ovim autom se doslovice gušta jer osjećate podlogu 100%. ovo je ujedno jeftina inačica neprevaziđenog caterhama za ljude s low budget.
I onda uletis u krivini, nadju te u Varešu....
Posto kosta.
Da mi je samo upoznati ove novinare koji sastavljaju/kopiraju ovakve retardirane članke, pa da li ste vi normalni poredite auto od 40k i 1.5+ Mil, ova dva auta nemaju ni jednu dodirnu tačku... I novinari kupite sebi jednog golfa GTI pa pričajte drugovima u razredu da ide kao Bugatti ;)
Ruzan ko ponoca
samo 40000 funti? pa nissan gt-r to pojede za doručak
Ovoim iskusnim novinarima iz klixa jeb*m majke, ako su vec novinari nek malo istraze koliko je brz bugatti i koliko ubrzanje ima pa nek onda objavljuju clanke. (iako je i ovaj clanak vjerovatno kopiran sa neke druge stranice kao i vecina...)
zajebano auto.gadno mu je nastelovati platine.nepristupacno skroz.a i gumigeling je lose kvalitete.
Pokusao sam biti sarkastican ali izgleda na pogresnu mjestu.nisam znao da niste upoznati s tim stilom izrazavanja.Sorry OZBILJNACI.