Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
simpraticno....
plasticno sranje
Eo\' pisu neke novine u srbiji da su ukrali taj auto ! Navodno izmislio ga je neki srbski svetac tokom bitke na kosovskom polju !!
Ne valja nista, nije srpski!
La Plastique...
Bezze praooo. nista spec, jedno te isto. ko da su sletili na mars!
Haj ba malo razmisli glavom prije nego sto das kakav komentar i nekog kritikujes... dah svjezine u ovom kontekstu predstavlja osvjezenje za pomalo ucmalo trziste roadstera, gdje svi automobili pocinju liciti jedni na druge, a ovaj izgleda nesto drugaciji (i gledajuci ove slike zaista predstavlja osvjezenje). Uopste se nije prevodila rijec Wind.
tako sto ce srPi optuziti reno da su im ukrali ideju za novu zastavu :D:D:D:D hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
hmmm kako ovu vijest da okrenemo na izljeve nacionalizma?
cuj dah svjezine, pa nije sredstvo za ciscenje wc solja, valjda je samo Vjetar!! de se malo uozbiljite sa prevodima!! ako vec nesto pisete, pa nek makar pismeno izgleda, kad vec nije sadrzajno.