Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kupio a vi kako ocete.savrsen!
Reno je super auto. Poređenje sa golfom 6 me je jako nasmijalo da sam moro da prdnem. ček je golf 5 bolji od 6-ice
traxtor legendarni komentar........nasmija me pravo !
niko od vas ga nemoze ni kupiti zato tishina :P A autic je 10
Fuj kako ste odvratni sa tim besmislenim komentarima. Cak i na ovoj temi mora da se javi neki \'\'pismeni, kulturni i nadasve obrazovani\'\' stanovnik nase BiH koji zivi u nikome dragom entitetu zvani RS i da provaljuje neke gluposti s ciljem provociranja ostalog svijeta. Cast izuzecima kojih ima mada su oni rijetka pojava. Ako nemate sta pametno reci onda bolje za Vas da nista i ne govorite/pisete. Ima ovdje pametnih ljudi koji nisu dosli da citaju nebulozne komentare. Hvala. Sto se tice teme, tj. auta, meni lijepo izgleda, malo drugaciji megan nego sto smo navikli ali neka malo promjena.
alo prdonja, nemoj da ti se malo mamare srpske najebem !! Tvoj MAMOJEBAČ !
Kompjutor?Šta ti je to?Da papak nisi mislio na kompjuter (computer)?računar?PC? Uostalom zar kreten poput tebe može išta i misliti?!Bolje mi je prditi nego na tebe kretena se srditi!
prdonja nisu to konjska kola, lada, stojadin i ove ostale tebi bliske vozilice, ne prdi se bolan u tome, a kad nabavi kompjutor?
Gdje ja živim moja je stvar.Ja nikoga nisam vrijeđao nego se ovdje mene vrijeđa.Kakav je ko vidi se po pisanju ovdje.Kakvi ste vi građani sami ste pokazali i iskazali vašim vrijeđanjem mene i vašim primitivnim rječnikom.Bolje bi bilo da se držite teme. Kakav auto takvi i vi:ne može se čovjek ni isprditi kako treba a da neko (u ovom slučaju samozvani kulturni građani)ne dođe i ne udahne prdešku,pa čovjek ne može uživati u sopstvenom smradu.
on je sav nikakav!odoh se na miru isprdit.
@Prdonja Dobro ti je covjek rekao. Ti si jedan obicni papak, selajcina ili nazovi kako god to hoces. A sto se tice vrijedjanja po nacionalnoj osnovi, mogu samo da ti kazem, da TI, da ti velikim slovima, zivis jos uvijek u Bosni i Hercegovini! To \"tvoje\" srpsko sarajevo , da sve malim slovima, dobro gledas, nije nikad postojalo,ne postoji niti ce kad. To je jedan najobicni dijelicak SARAJEVA, u kojem prije rata nije bilo apsolutno nista,a ni sada nema. Ne znam cime se ti dicis i ponosis?
Meni takodjer lici na kombianciju Paugeota, ali za razliku od vas mislim da ima i malo Ford Focusa. Sve u svemu, nije bas neka revolucija, ocekivao sam vise..
nije bas k\'o astra, ali su kopirali liniju mazde 3. Zadnja svjetla su mu nikakva.
u pravu si:pežo,astra,ovaj megan...kada ide svijet braćo draga.hoće li se ikad više igdje moći dobro prditi kao u stojadinu?
za dr:e nek si ti građanin krme jedno nepismeno i nekulturno! šta imaš protiv stojadina?pravi auto:u njem možeš prdit koliko te volja.