Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto najgore sto sam vidio a da je novitet isto koda je udarena
Primijetio sam ja na \"autoputu\" u Bosni Golfa II a niko mi ne vjeruje
Ovo je Photoshop, pogledajte na google ostale slike (sa testiranja) i vidjeti ce te kako su namjerno pronijenili istinit izgleda auta. Pogledajte slike i obratite paznju na liniju kod zadnjih vrata, takodze i slike odzada. Pozdrav svima
jeli samo meni nazad izgleda loše :( a i ovo iznad točkova i nazad i naprjed mi je nekako dosadno izvedeno,točkovi su skroz unutra... ko neka igračka
Stari kao prvo ocito je da se ti nikad nisi vozio u octaviji, a isto tako je ocito da i nisi bas nacitan kad su auta i klase auta u pitanju, ah da da ne zaboravim, glup si kad poredis BMW 530 i Skodu Octaviu, tacno si bizon!
Ma ti si seljober bio i ostao ;)
Skoda je auto za sirotinju. Jednom sam sjeo u Oktaviju i provozao je ,toliko je ugodna da sam svaki kamenčić na putu osjetio. Plastika unutra sva škripi i zvekeće ,a vrata kad zatvaraš isto ko da zatvaraš onaj stari LTH zamrzivač... Jel ide preko 120km/h unutra buka da ni radio odvrnut na pola ne čujem kako treba (izolacija katastrofa). Još da stvar bude gora ,bila je stara samo 2 godine (2009 godište).. KRŠ od auta ,mogu tek zamislit kakva će biti za jedno 10 godina... Ma nikada ne bi mijenjao svog BMW-a 530d (2007 godište) ni za jednu Škodu 2012 godište. Smeće od auta!
ma skoda je smece, oktavija mala ko polo... napravili auto na platformi golfa i prodaju ga pod klasom pasata sto bi nas narod reko\' muud0 pod bubreg
ovo nije uopste izgled finalnog auta, vidi se da su nalijepili nesto preko pravih stopki i gepeka, to se zove kamuflaza.
Meni ovo liči na obični koncept, nema šanse da će Škoda ovakvo nešto pustiti na tržište.
Ta Škoda Rapid je najgluplja izmišljotina otkako je auto industrije! Šta je drugo Octavia nego kompaktni sedan zasnovan na glupoj Jetti. Sad hoće lansirat još jedan kompaktni sedan zasnovan na Octaviji iz 2004. godine! Onaj ko to kupi stvarno je glup.
KAO DA JE NLO ...CUJ PRIMJECENA,ET OVI IZ SKODE NISU ZNALI DA SU NAPRAVILI TAJ MODEL VOZILA .
Strucnjak,mojne ba zato smo mi druga EU velesila a Cesi nerazvijena zemlja u tranziciji u kojoj nista nije kako treba.Ima svijeta i dalje od Ilidze.
To je ruzno i nevalja. A autoputevi im izgledaju lijepo ali je sve to radjeno po ruskom fukarskom sistemu od betona. Jad ostaje jad, dzaba...
Sad će još neki stručnjak reći i da lijepa
Jedino šta je lijepo na ovoj slici je autoput. Ovakav ćemo i mi imati, kad nam izgrade C5, za jedno 200 godina.
Čak ljepše izgleda Renault Rapid.