Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ste ukinuli komentare na BH Telekom? Nista sloboda govora ovo ono?
zato sto su platili za interviju... jer su stavili spiku, da ovce opet bleje kako je konkurencija neosnovana... osim sto imaju ime firme, nemaju vise nista... u svemu su korag IZA konkurencije (prvo konkurencija, pa oni sta ostane). Njima je bitnije nacionalizam, nego profit... nacionalisticka s*anja i tako dalje... I meni je krivo sto nema komentara, malo bi tamo k*njo, a sad moram po tvom komentaru... sorry za to! :P
@blackspawn Nista ti ja ne vjerujem. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Škodilak
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
Jedina skoda koju bi vozio
Škoda kokodak. VAG poligon za štednju i zavrtanje. Dokaz: slika 3, najjeftinija moguća čoha na poleđini sjedišta. I tako je svugdje gdje oči ne vide...
Hajde ne blebetaj... pa i Audi, Mercedes, Acura, itd itd imaju sliscnih stvari... Prioritet firmi je nazalost zarada... Dosta toga se spustilo u kvaliteti. Npr radni kolega prije par godina kada je imao raniju verziju Mercedesa SL imao je toliko problema sa njim nakon samo 5-6 godina... Recimo svako nekoliko neke popravke, a sve kosta nenormalno previse... I interesantno rijesio se toga, i ponovo kupio SL. A jedan drugi kolega, Nijemac, kada je prodao svog C poslije je kupio Toyotu.
hibrid svih VW SUV vozila....
Da nema Škode, Fiat bi bio najgore auto.
Nema gorih auta od Renaulta, Peugeota i Fiata. VW i Toyota najkvalitetniji. Škoda je VW.
1.4 motor!? hahahaha, nek sjednu trojica i tri cekera, uz Bradinu ce ga gusiti...premala kubikaza.
Neće ga gušiti... On će njemu dušu čupati xD
Vidjela žaba da se konji potkivaju, pa i ona nogu digla...pitanje za tisuću kuna, pronađi razliku zadnjih generacija; škoda vs audi...ne možete vi švabi opepelit' :)
Škodilaq, to je to....... :-)
e čuj može u istu klasu kao Q5 ili Q7. Pa ta dva auta nisu iste klase...
hajd sto si ti slijep , al ostali... Glavni konkurenti Kodiaqu (koji bi se mogao svrstati između Audijevih modela Q5 i Q7) u bespoštednom ratu za naklonost kupaca bit će Hyundai Santa Fe, Land Rover Discovery Sport, Nissan X-Trail i Volkswagen Tiguan.
Novi auto za nadrkane kontroverzne biznismene (i.e. mafijaše)
"Kodiaq je Škodin prvi veliki SUV u koji se može smjestiti 7 osoba." "Glavni konkurenti Kodiaqu bit će Hyundai Santa Fe, Land Rover Discovery Sport, Nissan X-Trail i Volkswagen Tiguan."
cayenne na aparatima :P
Ne shvataju sarkazam 😂