Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek nije Das Softwere
hahah
bunjo aka jebac maloljetnica
Klepecel li ko i svaka druga reno kanta ili su konacno metnuli par sarafa vise?
Nemas Renaulta pretpostavljam i nisi ga nikad ni imao... Znam odgovorit ces sa "ne treba ta kanta meni" ili nesto slicno pa bi te opet uputio na prvu recenicu ovog mog odogovora :)
Nazalost imam renoa i to lagunu cupea,perjanicu reno kanti.
što se ovi pametno reklamiraju... žao mi je jarani, za te pare ću uzet polovnu bembu
Sreca pa normalan svijet ne razmislja na tvoj nacin...
I sta bas se moze s autom, ustvari s ovim Renault Kadjar na piramidu popeti, vauu. :-)
ramzes hoce mercedesa,nece ove francuze
Piramide?
Sav je nabudžen. Kao da je neki novi brend ne RENAULT. Nema ''ono nešto''.
NA "ono" se pale samo seljaci i primitivci. Pravi gradjani se nemaju kome dokazivati.
Kadjar je tako-tako u odnosu na bratski Qashqai, ali zato Espace goooriiii.
dom_u_turskoj O cemu ti ? Dacia Duster / Renault Duster je jedno auto, samo sto Renault prodaje auta na Ruskom i Juznoamerickom trzistu pod svojom znackom a ne Dacijinom i Duster nema apsolutno nikakve veze sa Qashqaijem. Kadjar je identican kao i Qashqai a osim pogona na sve tockove nema nista zajednicko sa X-Trailom.
Da, shvatam ja to za Dustera ali kad su predstavili Kadjara napisali su brat blizanac Nissan Qashqaija. Mozda i ima neke veze sa X-trailom ali mislim da je on ipak nesto veci od ova dva Qashqai 4377 mm/1806 mm Kadjar 4449 mm/1836 mm Oba imaju medjuosovinsko 2646 mm X-Trail 4643 mm/1820 mm medjuosovinsko 2705 mm Dosta slicni podaci, nije bas velika razlika izmedju trenutnog Qashqaija i X-Traila jer je Qashqai "porastao" Bilo kako bilo, sva 3 mi se svidjaju, vozim Renaulta pa volim auta iz grupacije Renault-Nissan.. naravno volim i pregrst ostalih proizvodjaca :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Viđajj Seme terminatora :)
Covjece, poznatije su nase, od onih iz Egipta!
To i u Egiptu ima neko Visoko?
Dobar, jel mu ovaj tablet standardna oprema
Registracije su vrlo interesantne obzirom da je GUMA M ekskluzivni zastupnik firme Renault za BiH.
U sred dana sretoh je nije licila na sebe nocas, rece, sanjala sam tebe Bez sljokica i bez sminke jedva je prepoznah ja imala je lice djeteta Ref. Crno vino, crne oci tu mi pjesmu pjevala dok me je u oci gledala kafanska pjevacica moju dusu uzela da je dijete ne bi umjela Zore vise ne vidim oko mene staklo, dim u kafani noci provodim
Ovo je veci odron od ovog odrona sa VW-om.