Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pogledas malo bolje, ovo vec postoji... Svi drpaju telefone, sminkaju se; traze sendvic pod sjedistem a auto i dalje samo vozi....
ahaha legenda! ovo "drpanje" je naj bolje ahaha
dok Svedjani sjede i namisljaju kako unaprijediti ovaj svijet, a vec jesu s tim sto su izmislili zracni jastuk u spasili hiljade zivota, licno sam se uvjerio da Bosnjaci sjede i namisljaju kako ostetiti ovu drzavu i sprijeciti bilo kakav vid napretka. kao da nam je u cilju da sjedimo u tmini srednjeg vijeka, kako bi nasi s nama upravljali kao s ovcama... gledao sam svojim ocima covjeka tzv muslimana tzv Bosnjaka koji se zbilja trudi da se bilo kakav napredak sprijeci... svojim ocima !
dobro si, Dodik i Čović ulažu nadljudske napore da unaprijede..... ......spajanje BIH sa Srbijom i Hrvatskom
to ti je balkanski sindrom. ne povezuj to sa bosnjacima.
Interesantno da niko jos nije vidio prednost ovakve tehnologije: Voznja punice u kupovinu.
il posaljes auto da ti kupi gajbu pive i kutiju cigara
Zakaže taj sistem i izgineš kao rasada, ja se ipak ne bi pouzdao u to!
Uvodenje elektronike, kompjutera u automobilsku industriju je lijepo i u mnogom olaksali zivot, ali brate da samo vozi ma nide veze,gdje tu uzivancija u voznji.
Uvodenje elektronike, kompjutera u automobilsku industriju je lijepo i u mnogom olaksali zivot, ali brate da samo vozi ma nide veze,gdje tu uzivancija u voznji.
Ništa dok ga Bošnjo ne malo ne dotjera.
Volvo je vrh, al luce da te vidim po Vratniku ili Hridu :)
Vozo mog da bog da
kao u filmu pluto nash
Napijes se ko zemlja, i pilotu vozi me kuci :)
ko ce uzimati mito na vozackim ispitima ako uvedu autopilot :)
Dok ne sklepaju golfa 2 drive me, ovo ne pikam...
Kakav prevod za ime grada :))
Mislim da je u pitanju engleski naziv, ne prevod.
Pa sto ne napise Geteborg, ono prao Bosanski krkanski kako smo i navikli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo nikome nije potrebno.. Samo će se povećati broj udesa.
tako je i Hodza Alun govorio kad se trebala praviti cesta u Klokotu davne 'neke godine... "ovda nikad nece proci nista vece od konjskih kola"... sad se dva auta ne mogu mimoici... da nam je manje ljudi koji razmisljaju poput tebe