Predstavljanje u Frankfurtu
0
"Procurila" prva fotografija Mercedesa B-Klase
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepotrebno auto, koje za početnu cijenu ne nudi ništa :) Nek se osvrnu na Citroen i na DS4, takvo auto neće još dugo niko dizajnirati...
Mercedes je nepoderivo auto...sa njim mozes preci preko milion kilometra i nista mu nece biti :))
Fiat Multipla je ljepša od ovog
to je to, koliko su se pomakli u bmw-u u pogledu serije 1 toliko u mercedesu B-klase ...sve je to isto (dogovore se ljudi koliko da idu naprijed, i svi zajedno ..sve isto prave )
Hohohohohohohohohohoho..... amn jarabi, i sta oni hoce da prodaju za 20-30.000 €.... dizajn ????? ma kakav dizajn.... a jos i Renaultov motor.... hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha
hhahahahhahahah koji si ti kralj na svakoj objavi sam vidio tvoj komentar o BMW-u hahahahhaah
Procurila fotografija... a bolje da nije...
Ma kakv mercedes moj BMW je najbolji na svijetu....
Ova \"nova\" B klasa haman izgleda isto kao prethodna. Danas se modeli automobila ubrzano izbacuju na tržište pa se stoga premalo pažnje posvećuje njihovom razvoju. Što se dizajna tiče 0 bodova, sva auta liče jedna na druge. Nigdje originalnosti. Bezveze.