Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo i da zaradis i kupis u Bosni ce ti neki bijednik jer ne moze da gleda kako ti imas uzeti kljuceve i isparat auto pa ti je popravak 2000KM i onda vise nikad nece biti kao fabricki toliko o balkanu.
Izmislili ljudi garazu davno! Mada su po meni vc solja i riza najbolji proizvodi!
Sto ti je taj novi vakat... Pa jos malo pa ce se regularno vozat auta po Hiljadu Konja na cesti ces ga vidjet :S Al Hajde Neka Masallah , abd da nam kupe politicari ovakve :D pa da ne kasne vise na sastanke :D
Istinito 😊 ... vozilica za desetku 👍👍
Vozio sam,ima je drugar,limitirana serija od 100 komada,dobio popust 60 h eura kad je kupovao
Cemu minusi,u Beogradu se ima love,ima porshea mnogo
Moguce,nije lako kad vozis golfa dvojku,a porshe prodje pored tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj, pa u bijelim carapama izac' u Cevljanovicima s' ovime.
...u pismenim državama vaki pleh voze dobrostojeći pripadnici srednje klase. u bantustanima poput našeg, vaki pleh voze likovi sa manje padeža od broja točkova onog čega voze.
@OptIII ..ybg, i taki se "omaknu" na balkanima :)
@PierreSimonLaplace ...ma, profesore moj, da mi je bio želja, i ostvario bi je. držim neprikladnim vozilom se svrstavat u kategoriju kojoj mentalno i intelektualno ne pripadam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Panamera sa 700 KS. Kanton Sarajevo
@TobeYarabi on je musko,.,.
@TobeYarabi kljiks boljesnik, ima 10tak profilja,.,