Prije zvanične premijere
4
Pogledajte rendere Renaulta Clio RS
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ni ti lupati gluposti kad pojma nemas. Walter de Silva je dizajner koji je godinama radio za Alfu, pa je presao u Seat, gdje je nastavio sa radom i uveo nekoliko dizajn detalja kao na Alfi. Nevezano za to, Alfa i Seat su marke slicnog karaktera. Renault nema veze ni sa jednim ni sa drugim, a pojavljuju se detalji koje su druge marke imale jos prije 10 godina. Na kraju, najmanje su bitne steke, pogledaj zadnji kraj auta i reci da ne lici na Ibizu, slicnost je ocigledna, a to ne kazem samo ja, vec i ljudi po drugim forumima i stranicama. Nije sve kopija, ali ako su vec tako inovativni, mogli su napraviti nesto novo,a ne vec vidjeno..
A što lupate gluposti? Eto baš je nekome stalo da kopira mrtvi Seat. Čuj zadnje šteke kao na Leonu, a niste govorili da su na leonu zadnje šteke kao na Alfi koja se pojavila daleko prije njega.
Ako cemo objektivno, jako puno detalja podsjeca na Ibizu. Pogotovo zadnji kraj auta. Posto se ovdje radi o RS-u, stavit uzet cuprimjer Ibize Cupre: Zadnja sajba, stop svjetla, difuzor, retrovizori i neki opci utisak, skrivene steke kao na Leonu.. http://www.topgearrules.org/wp-content/uploads/2012/04/2012-SEAT-Ibiza-Cupra-Concept.jpg
Kakav dizajn... znali smo da je Polo pi*kin dim, ali da ce ga ovoliko Clio i ostalo nadjacati... Das Kanta
Ubrzo stizu Peugeot 307 FBiH i Citroën C4 BiH.
Svijetlozeleni Clio iz ovog ugla izgleda kao smanjeni Seat Leon... ... sto je dobro jer je Leon odlicno dizajniran.
HAHAHAHA BILO ŠTA ŠTO IMA NAZIV RS, TREBA ZATJERATI U NEKU STVAR.