Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga na pravom terenu uporediti sa Ladom Nivom... jedino je brži ništa više... i malo udobniji za (ženske) stražnjice... P. S. Jedan primjerak svakako obezbijediti Babinom Riđem Sinu... nek' se nađe za terena.
Ovo je auto za bogate kompleksaše. Ovim hrane svoj ego. Pravi off roaderi prije će uzeti Partola, Toyotu ili Land Rovera.
Nemojte padati na ove fore. Poligon je tako napravljen da djeluje atraktivno ali ništa ekstermno ovdje nema. Vidite da ovaj "strašni off road teren" gazi na tankim ljetnim gumama bez šare. Kada ovaj porše prođe pola metra duboku blatnjavu baru i kada se sve te kamere, senzori i elektronika napuni vodom onda će da pozove Toyotu ili Defendera da ga izvuće.
ebem ti besparicu.....
Ma hajde ne tuguj, za 20 godina moći ćeš skupiti za ovaj model 3.0 dizel i ne troši čak puno 9l/ 100km.