Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od ljudi koji furaju 5G mrezu, Samsung, LG itd..
KIJU vozim godinama i nemam nikakvih zamjerki. Garancija od 7 godina je davno istekla, ali on se ne kvari.Desetka čista.
Kia, koja je do juce bila podređena Hundaiju, ga je ovim zadnjim modelima već prešišala kvalitetom, kao i već dobar dio evropskih marki.
@sefika007 ista su kuća, kao sto je vw vlasnik audia, seata, škode, bugatia, a od svih nije bolji. A eto i prave motore za hyundai. U autobildu, novinama navijacki okrenutim Nijemcima je ceed golfom obrisao pod.