Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno od rijetkih vozila koje se svidi onako na prvu. zna li ko objasniti zašto je jedna ona hromirana cjevka na izduvu lažnjak. zašto nije izvučen auspuh u obije cijevi. čisto informativno pitam mislim da bi bio ljepši fol
Mislis, uz malo cesci servis.
havala na informacijama. p.s. nisam mislio ništa loše samo pitao. ne mogu da shvatim da se neko upali. nisam vozio citroena ali jesam renault lagunu. brate pustite šuplje da se francuzi kvare. to izmišljaju oni koji voze za komšiluk da komšija vidi. udobna i pouzdana vozila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DS gori jedini fracuz za pozelit
e da je BORDO pa haj...
Kromirani ukrasi su pričvrščeni na karambolku, cijevi auspuha samo dolaze do njih, ne dodiruju ih. Razlog tome su vibracije koje proizvodi auspuh, u biti i motor i auspuh na vozilima su pričvrščeni gumenim nosačima da se ne bi prenosile vibraciju na vozilo. Pogledaj BMW x5, ml, Ferrari i oni imaju isti fazon.
sto se tice udobnosti vozila tu su bez premca pogotovu u odnosu na vozila faul vea
Pa ti ocigledno neznas citat kad nevidis sta sam napisao,vozim francuza i nemogu se poredit sa faul veom
Nije lav al je Francuz moze proci ;)
Krntija teska...samo malo nasminkana.
Rece vozac cvajtare...
Cvajtara ce se nasljepat ovih raga
https://www.youtube.com/watch?v=mqaNe8Cf3Qk
dobar je al DS4 je ipak za mene bolji
ovaj malo vuce na KIAu.
...ništa bez njemačke "elegancije" :)))