Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedno auto koje sebi ne mogu priuštiti.
Obrisi malo oči bolan, vidis da je vrhunski dizajnirano vozilo...ccc.. Kako glup komentar...
nije volvo propao
@Ehhh Dizajn volva trenutno nije konvencionalan sto ti kazes, jer da jeste, bio bi oslonjen na prijasnje modele koji su volvu i donijeli slavu, npr model 740 i sl. Posto si pomenuo vw, dizajn golfa je konvencuonalan. Sto se tice centralne jedinice koja sadrzi analogni obrtomjer i digitalni brzinomjer, mislim da vise odgovara sportskom auto nego porodicnom, to sto sam u brzini izostavio x u rx8, onaj ko zna shvatio je poentu. Upravo zbog napustanja svog karakteristicnog dizajna, volvo i saab su propali.
Veze ti nemaš druže... Nije Mazda R8 nego RX-8, i kakve veze ima brzinomjer ? Volvo pravi lijepa auta odavno za ljude koji znaju prepoznati konvencionalnost na švedski način, a svakako ljepši od VW-ovog.
Kad tad ce se volvo vratiti kockastom dizajnu, do tada ce nas patiti sa ovim standardno napuhamin lafo sportskim dizajnom, gdje se nezna jel kia, hyndai i sl. Unutrasnjost, kakav je ono obrtomjer ko da je mazda r8 ili 911, a onda mu ugradi 1.6edrive
parirat BMW po dizajnu, a ovi sto pljuju volvo sigurno voze golfa 2 sa celavim M+s gumama starim preko 10 godina !!!!!!!
Joj kad se ljudi koji veze nemaju nađu komentarisati... Unutrašnjost je kakva i treba biti, njihova, konvencionalna, jednostavna i funkcionalna. Sada se prebacite na VW i shvatit će te i da je kod njih sve isto. Voldo je vrh.
Kakav je ovo FORD FOCUS?!
divno, bravo volvo, bravo...
PERVETIDDDOOOOO
Volvo pravi super auta, i dizajn izvana im je skroz dobar al unutrasnjost mi se nikada nije svidjala. Ni na ovom modelu nije nista bolje, sve je nekako sterilno, kockasto, hladno - pravo švedski.
kaze unutrasnjost, 20 slika s vana 2 iznutra ahahahahahahha x\'\'\'D
Pokusali nesto napraviti , ali sve ostalo na pokusaju ... dizajn fuj ! Smece moj VOLVO !