Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vw samo kopira dijelove i stavlja sa starih na nove modele(dio iz 2002 god.ugradjuje se na 2015),stede na materijalima i na opremi.
Nego sta, treba nadoknaditi kazne za Diesel-gate. Zato Golf8 ima sipku za haubu a 7:ica zracne amortizere. Golf8 plasticni karter i pramljen da mu izvlacis ulje na rupu od sipke za ulje a ne a ispustas jer je saraf za ispustanje ulja od plastike
Ko nije vozio i uzivao u Francuskim autima, nije ni živio..
Jest, jest. Zato Reno planira ukinuti Talismana, koliko ljudi uzivaju u tim autima. A Passat ide dalje.
Nažalost, već dugo vremena Polo je najlošiji automobil u klasi. Uz to nudi najgori odnos uloženo - dobijeno.
Nemaš ti pojma i ne prićaj gluposti
Ono sto je nevjerovatno je da Fabia ima bolji kvalitet od Pola a u sustini su isto auto. Kako su u tome uspjeli se pitaju svi.