Inovativan i uzbudljiv za vožnju
0
Objavljen teaser video Focusa ST
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ćeš porediti RS verziju sa ST-om ? ST verzija Focusa Mk2 je derala GTI-a 5ticu na stazi, kao i R32icu koja je dosta jača. To dovoljno govori o tome da je podvozje kod Focusa bez konkurencije, a vjerujem da će na novom biti još bolje.
ma kinez , nije ford kao sto je bio ;)
Bolji je stari Focus RS II sa 300 ks
Ako ovo nadmasi prethodnog ST-a onda ce ovo biti pakao za konkurenciju kao sto je bio i prethodnik. Huhhh i tata bi sine
tesko je prevesti to na bosanski ali to ti je kao neko privlacenje paznje kupca, kao sve ce ti reci i pokazati prije nego vidis pravu stvar, cesto vidim ovo na youtubeu i to su najcesce igrice teaser metal gear i slicno znaci pokaze ti sve u vezi te igrice da te zainteresuje da je kupis ili teaser nekog filma, pokaze sve najinteresantnije detalje tog filma da bi ga pogledo... uglavnom dosadan sam XD
ko ce me prosvijetliti jer teaser ne postoji ni u bosnskom, ni hrvatskom niti srpskom jeziku. Ima na engleskom, no nema na našim.