Privlačan novitet u BiH
0

Novi Santa Fe predstavljen u Banjoj Luci

Klix.ba
Nakon zvaničnog predstavljanja medijima u Sarajevu, testnih dana u Doboju, obilježen je početak prodaje novog Santa Fe-a u Banjoj Luci.
U ugodnom ambijentu ispred hotela Grand, Hyundai Auto BH zajedno sa svojim ovlaštenim dilerom Auto Plus, predstavili su Santa Fe medijma na ovom području, ali i starim i novim kupcima Santa Fe-a.

Prvi dan je bio rezervisan za međusobno druženje sa interesantima, prijateljima i medijima, dok je drugog dana dešavanje premješteno ispred prodajnog salona gdje su svi zainteresirani imali priliku da testiraju novi SUV iz Hyundaija.

Model koji su imali priliku probati je imao 2.2 CRDI dizelski motor sa 197 KS, iz game najprodavanijih motora njegovog prethodnika, koji je prepoznat kao jedan od najštedljivijih i "najčistijih" motora u klasi.

Svi zainteresirani koji su testirali Santa Fe, mogli su i da osjete zašto u Hyundaiju ovaj model svrstavaju u Premium Segment SUV vozila. Nakon Banja Luke, zbog iznenađujuće velike potražnje za testiranjem ovog modela Santa Fe testni dani ponovno će se održati u Doboju, ali i u Vitezu kod ovlaštenih prodavaca.