Noviteti
0
Novi Audi A6 Avant
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sad svi kopiraju alfu pogledajte ova zadnja svjetla i vidjecete na sta pucaju i linija krova slicna je alfinoj audi nije sto je bio oni hoce da BMW najbolje auto pobijede kopirajuci orginalnu alfu to im je stvarno glupo a ovo lici i na mazdu 6 auto je po dizajnu smece neorginalno i tradicionalno
a vode reffa je najjaci i posebno bmwwwwwww
ja se ne bih bunio da mi ga ko pokloni!
...Audi... sve bolji i bolji...
...Audi... sve bolji i bolji...
www.discountpartcenter.com (idi na spy pictures). 95% ce tako izgledat novi A6 sedan (moje misljenje)vozdra
a sto ga nagrdise....zaboga!!!!!
nekako mi previse japanski izgleda, gdje je onaj njemacki smek nestao?
ako ce izgledat vako ko na ovoj slici - auto je karina!!!!!!!! unakazili su originalni, meni najdrazi, umene mi jedini, ljubav moju, moj A6!!!!!!! vala odma nek bude jasno svima, ja ovo sranje sa slike necu kupit, eto vam ga na!!!!!!!!
DIZU SE KOKE !!!!!
dobar nema govora jos dobru kokaru ubaciti u njeg pa ljudi ........nemam pojma......svasta bi bilo
slazem se sa tvojim misljenjem fakat je odlican!!!
ma lutkica...besprijekoran u svakom pogledu