Noviteti
0
Nova Dacia Logan
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, raja ja sam bio u Parizu na prezentaciji ovog automobila i ne volim kad neko prica bez veze. Naravno, Logan je jeftin automobil zato sto nema onu cijelu buljumentu elektronike, ali je sasvim solidno uradjen i puno je bolje voziti njega nego VW Golfa starog 20 godina. Na Yugu nije ni nalik (zato ne serite) jer pali iz prve i vrata mu se mogu zatvoriti normalno. Ima 510 litara prtljaznika, na straznjim se sjedalim sasvim udobno mogu smjestiti tri odrasle osobe, a motori su vec provjerena Renault tehnologija. Onaj ko je pisao tekst nije seljak nego je mozda malo nemusto to napisao. Naime, na pojedinim trzistima Logan ce nositi znak Renaulta, a na drugim, pak, te na nasem znak Dacia uz to da ispod loga Logan stoji By Renault. Nadalje, nadjite automobil za cca 7.000 EUR (u BiH) koji nudi klimu, air-begove, ABS, el. podizace stakala etc... Pa zaboga kod VW-a je i rezervna guma dodatna oprema!!!
DA JE TEBI JARANE I OVO TI BI BIO PRESRETAN, ZBOG TOGA NE SERI !
Pa ljudi moji bolji je JUGO i ZASTAVA od ovoga srannja! Sta je ovo???? Bogami mene bi bilo strah uci u ovo auto!
JESTE SELJAK KO JE OVO NAPISAO ! CUJ, NA POJEDINIM TRZISTIMA SE NOSITI RENAULTOV LOGO I IME ! SASVIM NORMALNO POSTO GA JE RENAULT I NAPRAVIO A PROIZVODIT CE SE U RUMUNIJI. LOGO I IME CE NOSITI NA SVIM TRZISTIMA A NE NA POJEDINIM !
5000€ VERZIJA BEZ OPCIJA A DO 8000€ ZAVISNO OD OPCIJA KOJE IZABERETE (klima, vazdusni jastuci itd.)
Nova skodica...bas fino...ma jebes i ko fol domacu skodu i odvratno monopolisticki VW. RENAULT je prava stvar....
Malo lici na Yuga...
jao kako volim da prnem u autu.
www.autobih.net.tf
Za ove pare auto je super. Samo da je jos kod nas dohakati ovim monopolistima iz ASA Auta, Dacia, odnosno Reno, ce ih rasturiti.
auto je namjenjeno za trziste istocnih zemalja zato je i takav kvalitet ( bezze ) ali dosta se raje koprca po zapadu zato sto je cijena privlacna kad skontas koliko kostaju sva nova vozila koja se danas prave to je ludilo a vecini raje tj. normalnog dzepa vazno je da se samo kotrlja i da se ne kvari a za izgled vise ni to nije bitno vazna je cijena
Sve u svemu, zacin C. Fino...
ako ti ovo valja jebiga onda...ustvari nije lose...ustvari super je
reno... zakon