Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugattija Rimca. Proslava slavnog W16 - posljednjeg te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Izgradit će se 99 jedinica po 5 milijuna eura svaka.
Rimac nema veze sa ovim autom. Postoje kompanije Bugatti (uradio ovo auto), Rimac i Bugatti - Rimac (joint venture).
Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugattija Rimca. Proslava slavnog W16 - posljednjeg te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Izgradit će se 99 jedinica po 5 milijuna eura svaka
Zavist je velika i teska bolest! Rimac je vlasnik BugatiRimac kompanije koja potpisuje i ovaj typ Bugatija sto god ti zemo mislio i pisao! Uoravo je Rimac bio predstavnik na promociji!
Svijet je prepun onih koji se preseravaju, a vlasnici ovog izrazito ružnog vozila u tome prednjače. Na autocesti su dozvoljene brzine uglavnom do 130 km/h, tako da nema apsolutno nikakvog smisla kupovati ovakva jet set rugla.
@Bobas ko ima pare da kupi ovakvu vozilicu ima i za kazne da plati to ti njemu dodje ko vinjetu da placa za koristenje puteva tako da ovo i nije za sirotinje koja ce dat zadnju marku da ga kupi pa kasnije nema ni za kifle ;)
Sta bi onda rekao za Balkance koji kupuju izlaufane Mecke i Bembare a nemaju za pun rezervar goriva? Ovo makar kupuju ljudi koji ga mogu finansijski podnijeti...
Ugradicemo mi plin u njega ne berite brige
ufff opasna vozilica!!! samo da ste nas ranije obavjestili da narucimo po jedan