Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvom avtu gace same spadaju
to iz iskustva iz proslih modela
Među tih 30.000 narudžbi su: kineski novopečeni milioneri, ruski oligarsi, mafijaši i tajkuni, američki veleposjednici iz Texasa, brokeri i dileri sa Wall Streeta, holivudske zvijezde i LA šminkeri, evropska aristokracija i milioneri sa Ženevskog jezera i iz Monaca, arapski šeici, petromilioneri i emiri, te razmetljivci raznih vrsta, kao što su balkanski tajkuni, mafijaši, dileri, novopečeni "uspješni" poduzetnici, te rastrošni političari balcanicus tipa, koji svoje komplekse inkompetencije, nesposobnosti, seljakluka i primitivizma liječe na nabavci luksuznih vozila i proširenju voznog parka državnih institucija koji se redovno koristi u privatne svrhe, a sve na račun poreznih obveznika, tj. nas građana, kako konstitutivnih, tako i onih nekonstitutivnih.
Hallo ba sta ti je sta si to nagomilo ima Ljudi koji vole auta nisu svi iskompleksirani ko ti kad prodje dobro auto da rezis na njih nego jarane lopatu u ruke mozda i ti sta provozas.
Jeste pa da ti ja kafe placam :P
sto merdjo zna napraviti ovu s klasu ,,stvarno je bez premca u ovoj klasi autica
Extra. Mogu barem gledati.
Moglo bi se ovo uzet i na kredit , jedno 200KM mjesečno :)
vala pravo jeftino izgleda kad nema ispod grila one sitne mrezice, kao npr na bentliju u baklava fazonu mrezicu opalis da se ne vide jbte hladnjak i gluposti ispod haube, ovako vala ko da su od njakog beljuljija natakeli masku i ko et mechka, bezze.
smeche vala totalno, nikad losiji merc al eto, opet opremljeniji od prosjecnog stana :D
A gdje će ko s Mečkom :)
Nedaj Boze da mi takvi kao ti plate kahvu.
evee hinnnn...pa kao stvoreni za nase troglavo cudoviste na celu drzave u pokusaju. Svakom od njih odmah naruciti po minimalno jedan komad i jos jednog razbijenog za dijelova. Necemo valjda da nam se predstavnici drzave osjecaju kao da dolaze iz najsiromasnije i najjadnije vukojebine sjeverne hemisfere kada im neko dodje u posjetu...ha jaaaa...
da smo svi kao nasi politicari (lopovi), svi bismo mi imali po jedan ovakav...
daj pet komada...bakir ce da plati :)
Izlaze sa kafe Bakir i Lijanovic...kaze Lijanovic kakva mecka, moram da je kupim...a Bakir ce na to: ja cu da ti je kupim...ti si meni sad kafu platio ..
:)))))) dobar...mada mi lijan vise ide u paketu sa zlatkom...al ko zna u bosni je sve relativno :)
Od kad je govorim da oni "nisu normalni"....!!?? : )))))))))))))
...što ti je 'oroz, pa još softverski "stabiliziran" :)))))))))))
limesa ...pa rekoh ti ja , "ma'nito" , i tačka.... PS- dobre koke !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Kupit cu ga kada bude punoljetan i ako ne bude preko 10000 km. :)
Oba uslova nemoguce ispuniti , ili - ili ....
zamalo pa i ja medju njima...fali mi jos samo 92.600 dolara....sića ha ja