Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja da se javim.. Auto je prelep to je cinjenica ali brate ja vozim ford fiestu koja je vise podignuta od zemlje od ove mecke i ima manji medjuosovinski razmak pa ponekad ume da zasmeta i da zakaci lezeceg policajca ili ivicnjak ako je natovaren previse. O izlasku van asfalta nema ni govora. Ne znam sta im ovo znaci kad ga spuste da ruku ne mozes da zavuces pod auto, a nekad si mogao da legnes na karton i zavuces se do pojasa. Totalno neprakticno, pod uslovom da nisi veliki urbani gospodin koji hoda na stiklicama.
Ti si stvarno neki veliki strucnjak :) Jesil ti druze kad cuo za autoputeve, brzinu od 300 km/h? U BiH samo golf 2 ne zakaca na lezecem...
Jesam genije, ali ova drzava nema autoputeve, nema cak ni normalne puteve i zato nemoj da mi glumis urbanog lika. Cak i u onim zemljama koje ih imaju tolike brzine nisu dozvoljene. Kad bi znao neki strani jezik i pisao i citao razne evropske forume video bi koliko se ljudi zale i zasto je kupovina SUV vozila u porastu svuda u svetu. I ono najglavnije na kraju, ja nisam govorio o autu sa slike, vec generalno o citavoj klasi gradskih auta. Ovaj nek zalepe da rije asfalt, bas me briga ionako nemam pare da ga kupim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto s-line dizelasi lupaju minuse hahaha
daj ba klix sta vam je....stalno se ponavljate ba....
ajoooj, zasto se spustaju na nivo Audija...