Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je imao viziju i san. Na kraju je istrajao u tome da uspije. Svaka čast. P.S. Znam da je imao početni kapital od ćaleta, ne morate se primati i pljuvati.
Stari mu krimos zesci. Djecko se mogo kurcit, vozat auta naokolo, glumit da je i on opasna faca ko i vecina djece takvih... Umjesto toga je nesto napravio. Jedina greska je sto otisao u HR. Biti ce im dobar dok ima love, poslije ce biti "Kaj zelis u rvatskoj bosnjo ?"
@ombre Kao i u BiH, dok je dobar istinski je bosanac i hercegovac, a kad ne onda je ustaša. Kao i u sportu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma kod koga ste ba vi u gostima bili...
izgleda fantastično! 1000ks!?
Stvarno zelim da momak uspije i bilo bi mi drago da na balkanu ima nesto ovako ali mi sve ovo nekako ne zvuci stvarno. Mozda nisam u pravu ali gdje su testovi tog Concept One? Kakav je ono prostor za noge, ne smijem ni pomisliti sta bi bilo u udesu. Ne vjerujem da moze proci crash test ni u BiH da testiraju. I kakva je to tehnologija kad prica o trajanju tih baterija a onakav gigant kao Tesla nema te mogucnosti?! Sva mi ta prica malo suplja.
a kod bošnjaka realno gledajući, najveći projekti su građenje džamija i traženje sadake. oh da, lažem, prave i deterdžente za suđe!
nemam komentara - mikelandjelo 3. milenija - svaka cast....
Bas me cudi kako klixovci nisu poceli da komentarisu kako nemogu da zamisle da se vozaju na baterije, kako elekticna auta ne mogu uzbrdo...kako nema auta bez dizelskih motora... Blabla bla
Ne svida mi se sto plafon zapinje za glavu.
Ljudino aj se vrati u BiH npr u Livno Srednju Bosnu svejedno gdje.
Traze li radnika :D
Prvi put sam cuo za njih u razgovoru sa Bard Ekerom i odmah mi je bilo jasno da mnogo vrijede ... sad mi je jasno i zasto. Volim ovakve stvari da procitam.
Rimac je vjerovatno nesto najpozitivnije sto se desilo exyu nakon tesle.. nazalost.. izabrao je hrvatsku kao maticnu zemlju automobila.. skontat ce da se zaebo..
Ne znam o čemu pričaš ali hrvatska je u svemu velesila za sve balkanske zemlje..
@CRO-ERO - ??? Slovenija bi ih mogla kupiti i prodati za pola cijene - ah ako se gleda ukupni BDP, Grcki je 3 puta veci id Hrvatskog. Ali upravu si, u odnosu na Crnu Goru, Srbiju, Bosnu i Makedoniju su velesila.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)