Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u austri ih taxi firme koriste... a oni sta uzmu nije za otpisati
đe ti je ta austra?
Najgora kletva je daBogda se na more vozio Dacijom. Ali ima tu i jedan sigurnosni aspekt jer nema sanse da u Daciji zaspis za volanom zbog neudobnosti.
Ah ovi su mi najdrazi kada kude novo auto, a sami vozaju civare :) Mozes ti pricati sta hoces i vozati auto kakvo hoces, ali nema vece uzivancije nego sjesti u novo auto kada znas da prije tebe niko nije trljao guzicu i prdio na sjedistu :) Ti bujrum vozi BMW-a iz 2003. u kojem se prije tebe izredalo Bog jedini zna koliko pusaca i kucnih ljubimaca :) Inace me interesuje na kojoj si se to relaciji vozio u Daciji, pa kazes da je neudoban?
najeksluzivnija oprema u daciji bila osnovna u mercedesu šezdesettreće
Zato ces Mercedesa otplacivati i ti i tvoja djeca i tvoji unuci :)))) Brkas kruske i jabuke. Mercedes, BMW, Audi i slicni su za one koji se vole pokazati pred uzom i sirom porodicom nekoliko dana (narocito dijaspora) kako su "uspjeli u zivotu", a onda ce ga ostatak vremena otplacivati do posljednjeg daha. Dacia i slicna auta su za osobe koje trebaju otici od tacke A do tacke B i kojima apsolutno nije bitno sta drugi misle i o Daciji i o njima samim. Al kao sto Commie rece, ne mozes ti to Bosancu objasniti...
AKo vozis novog mercedesa, onda ti nemam sta reci, a ako vozis starog, onda ti meni nemas sta reci....Uglavnom ko je naucio na malo, njemu dacia, a meni licno duster dci 4x4 sa koznim sjedistima, navigacijom i jos ponesto sad pred vratima bi razvukao osmijeh od uha do uha...I dugo bi hodao nasmijan...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)