Ima posebne odjeljke za šminku
32
Hondin model She's je osmišljen isključivo za žene
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto rozi pobogu? Jesmo li sve Paris Hilton?
Kakvo je ovo preseravanje! Niti volim roze boju, niti se sminkam dok vozim. Ova stereotipna razmisljanja ce nam doci glave...grozim se od tih tuka koje stanu samo da bi popravile sminke, koje glumataju i drame dok voze, ne znaju se parkirati itd. Naravno da uzivam u sredjivanju, ali dok vozim, nisam zena ili muskarac vec vozac. Sve je to preglumljavanje!
Awwwwww,hocem ovo!Savrsen je!
Dzaba i njegovi stotinu PS. u mojoj sredini mu ni cavlarice nemogu pomoc:)
svidja mi se ovaj fol sa staklom koje ne propasta uv zrake ( ne moras nositi kremu s SPF-om ) i klima sto ne isusuje kozu. extra :)
Ovim putem bi trebali krenuti i Citrojen, Peužeojt i Renauljt, konačno da prizanaju da prave auta isključivo za zene i gay muskiće...:-DDDDD
Cuo sam da su oni pederi sa OBN-a vec narucili po jedan hahahhaaha :D
@Ona Ionako se ovo ne vozi po Sloveniji ;)
ja bi opet A|Udija kupila pa taman ovaj imao i fen za susenje kose!
Glupost. Auto je auto, ne kozmeticki salon.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
ako ima neka zeljna seksa nek se javi !
...znači, po\' auta odjeljak za \"sitnice\" ? :)