U Evropi zamjena za model Bravo
0
Fiat Viaggio debituje u Pekingu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka susa pljuje po talijanskim autima,jer misle da su talijan samo FIAT,a ruku na srce,koje se auto moze kupit za manje para a da je solidnije izgledom,mladje,zahvalnije. FERRATI,MASERATI,LAMBORGHINi,ALFA ROMEO,LANCIA,DUCATI sve makine sa stilom,i ne za svakoga,jer \'obican\' svijet je za VW,auta za siroke narodne mase,koje nisu ciljna grupa talijana,sem fiata,naravno.
Izgleda odlicno, napokon nesto bas dobro od Fiat-a. Mada vise volim Berlina izvedbe.. Hoce li biti kraca verzija Viaggia? Tuzno je da je Fiat od automobilskog giganta spao na marku sa kojom se raja sprda..
@Jale smetlje ti je stara bila koliko je smrdila u p.m. Inače smo joj sperme na lopati prinosili pa si tako i nastao. Ako je smetlje Alfa Romeo i platforma na kojoj je Viaggio nastao onda si ti hala...Uostalom kako ovo objasniti liku koji je nastao ne redaljki...
Naravno da je smece, ali hajde ti to objasni nekome ko sam sebe naziva lopatom. Sreca pa mu bar stara ima razumijevanja. Ne znam na koga on ispade ovakav, valjda na postara.
Dodge Dart. Kao sto je i novi njihov SUV Dodge Journey. Fiat = smece.
@Jale glupane jedan, stara ti je bila loša čim si takav nakaradan ispao nakon redaljke. Da je bila kvalitetna kao Fiat, i ti bi kao sljedeća generacija bio napredniji. Ovako bi bilo bolje da te je abortirala retardu jedan...
Google pravi automobil po uzoru na lopatinu mamaru, samo udjes u nju i ona sama radi sve sto treba, tako isto i novi auto mogu slijepci voziti, samo udju u njega i auto dalje sve sam... idila, covjece, welcome to 21. century i velika hvala gdji Lopata na idejnom rjesenju od strane svih generacija koje je tako sirokogrudo (i sirokoguzo) obucila.
Ja svršavam na Jaletovu staru. Jest da je malo razvaljena bila i da je klonirana, ali nema veze, klonula je tek nakon 16. ćune. Da je bila kvalitetna k\'o Ritmo izdržala bi i više. Ovako je samo na izgled prošla. Nekvalitetna joj mašina. Sad je je propala k\'o kauč... Nema veze zato je klonirana. Klonula od naših čundara...
Gdja Lopata je jos \'85. godine imala Stop & Go sistem, malo je lupnes po kvacilu ona se podmaze i sve sama odradi, ti samo lezis i uzivas. Dasak zapadnog komfora u tom rigidnom socijalistickom periodu. Ah, to su bila vremena... nostalgija, lopatinoj staroj salgija, hmmm...
Ma Jale bolje bi bilo da te je abortirala. Inače da smo znali kakav će ratard ispasti nakon redaljke, nebi smo je ni pipnuli. Ali šta ćeš nije svaka koka kvalitetna kao Fiat. Da je šta valjao dizajn i mašina joj sigurno bi je iskoristilo i više od nas 16. Na sedamnaestom je već klonula. Kako je ona klonula znači da je klonirana, a ti si njen klon.
Fin je sebi nick dao lopata, pravi mamin sin, i nju smo tako zvali.
Fino auto. Kolika li će biti cijena.
Jale laje. Kako se fino rimuje. Jale ne laj dobit ćeš lopatom po glavi kao i svako šćene
Ma ne koristi moju priču. Vidiš kako si nastao frajeru jedan. Bila redaljka pa ne znaš ni ko ti je babo kretenu jedan. Inače da je kvalitetna kao Golf ili Panda ili Ritmo izdržala bi ona i 26 ruku. Ali nije, klonula je nakon 16 qrca. Šta ćeš, nije bila kvalitetna kao Fiat. Hehehe. Da je šta valjala ne bi zamijenili novom...
Svakako, proglasavanje za auto godine je garancija kvaliteta. Uno, Punto, Panda, svi su oni bili auta godine i svi su smece. Na stranu sto su tijesni poput lopatine mat.ere, mi odrasli takve modele brzo razvalimo i prevazidjemo, bas kao sto je i njegova stara ostala razvaljena i u defektu pa sam je zamijenio za novi model :)
hahaha, što ti ga šuknuše jale. Najviše auta godine ima fiat grupacija
Meni je dovoljno samo da pogledam citavu listu za europski izbor auta godine, i sve mi je jasno koliko je napredan i originalan taj VW.