Testiranje ulicama Minhena
0
BMW M6 fotografisan sa manje kamuflaže
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce se naci neki glupi bosnjo, hrvat, srbin (nebitno) i komentarisat kako ova zvijer od auta nevalja, i naci ce mu manu, iako bi pametni umovi znaju da je ova masina bez mane... sve to jer nemaju pojma sta je BMW
http://www.youtube.com/watch?v=T2cdliYmmKs toliko o autima... ;)
tunirana auta idiote..valjda znas razliku...to je kao kada vidis golf GTI od 500 konja..nigdje veze
Sta se vi prepucavate oko ovih navedenih auta? Vas pola ovdje nije ni vidjelo te aute, a kamoli da se vozilo u njima. Garant niste nikad ni bili na nekoj stazi pa da mozete probati i ocijeniti ta auta, nego samo gledate klipove sa youtube-a i tako ocjenjujete. Samo da vam kazem da nije sve u autu i motoru, ima nesto i u vozacu i njegovim sposobnostima. Ja sam inace fan Mercedesa i uvijek cu biti jer mi je Mercedes ljepsi i privlacniji od Audia i BMW-a koji su mu eto konkurenti Zato prestanite s.r.ati i uzivajte u slikama ovog BMW-a jer bi ga i ja vozio da mogu, ali da mogu birati između Mercedesa i Audia ili BMW-a uvijek bi izabrao Mercedes-Benz!
BMW is simply the best...
evo nesto najnovije http://www.youtube.com/watch?v=rfS_rAoRhV8 i reci da mercedes nevalja .... Ne kontam vas ,odavno je vec poznato da je mercedes daleko ispred konkurencije samo vi to necete priznati BMW i audi fanovi :)
Evo da se neljuti @cCc ali ovaj BMW ima jako veliku manu a to je da nije moj nit ce kad biti...steta
samo mala ispravka ukucajte na youtube bmw m5 blackout by Bosnian in Chicago
idite na youtube i pogledajte m5 by Bosnian in chicago nedavno sam ga malo sredio sad je crn potpuno sa race springs plus spaceri zanima me sta cete rec hvala al ne bih ga dao za ove nove iako su jako dobri jer vise volim svoj auto koji ima prirodan motor bez turba ili supercharg motora
BMW-Bajević,Marić,Vladić...Mostar u srcu,Velež do groba!!!
Postoje dvije vrste automobila... Mercedes i ostala auta...
Amg zelis poredjenje....zelis snagu zelis, kubikazu...jacinu brzinu, agilsnost, napredak... BMW M5 G-power Hurricane RR...ukucaj na jatabu:D i sve ce ti biti jasno zasto BMW, a ne Mercedes..nemoj plagat jel toliko suza ne mozes proliti...! Brabus Rocket pored ovog automobila i izgleda kao poljski miš :$ ahhaha p.s.:...usput 6-ica je prelijepa:)
evo za @amg da vidi da nije sve u velicini motora m3 vs sl 55 ---- placi http://www.youtube.com/watch?v=th1rYrv-oXY
Pogledajte mal orezultate sa staze pa vidite gdje je m3 a gdje c klasa gdje je m5 a gdje je e55!!!! Eh kad proucite to i napisete domacu zadacu onda se javite!!!
svaki bmw isti bezze
hahahahahhaa jao ljudi raspravljajuje se koji od ovih auta je bolji, svaki po pola miliona. Vidjeli ga jednom il ni jednom uzivo. i sad bi pricali koji je bolji. morate vozit sva ta auta na stazama, na cesti na putovanju pa da kazete. e ja meni je BMW vrhhhh, zato sto mercedes je seljacki a audi birokratski, ocam.