Približavanje M modelima
9

BMW 3 Touring, 8 Gran Coupe i X1 sada se mogu oplemeniti i M Performance komponentama

E.L.
U BMW-u je u posljednje vrijeme postalo pravilo da ubrzo nakon predstavljanja novog modela kupcima ponude i nekoliko komponenti iz svog M Performance asortimana.

Katalog M Performance komponenti iza kojih stoji BMW-ov M odjel proširen je komponentama koje BMW sada nudi kupcima karavanske karoserije nove Serije 3, "Osmice" s dodatkom Gran Coupe (četvero vrata) i redizajniranog izdanja crossovera X1.

Na fotografijama se može vidjeti kako izgleda BMW M340i Touring "oplemenjen" karbonskim karoserijskim dodacima iz M Performance asortimana uz koje stižu i drugačije 18-inčne aluminijske felge ispod kojih se naziru veće kočione čeljusti (koje mogu biti crvene ili plave boje), a tu su i adekvatne naljepnice na bokovima.

Karbonski dodaci svoje su mjesto pronašli i u kabini, a iz M Performance kataloga je i alkantarom obložen upravljač s crvenim markerom "na broju 12".

Sličan karbonski recept korišten je i u slučaju Serije 8 Gran Coupe na kojoj su u ovom slučaju posebne 20-inčne felge ispod kojih su kapacitetnije kočnice s promjerom prednjih diskova koji iznosi 482 milimetra. Iz M Performance asortimana su i odgovarajuće navlake za točkove.

Na 20-inčnim točkovima može biti i BMW-ov najmanji crossover X1 koji je također "počašćen" karbonskim karoserijskim detaljima i alkantarom presvučenim upravljačem. Za sva tri modela tu je i komplet novih patosnica.

Vezani članci