Ljetna ponuda od 23.990 KM
1
Novi i30 u neodoljivoj ljetnoj ponudi!
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu osnovnu motorizaciju inače treba izbjegavati, ne mogu da naprave pravi kompromis između potrošnje i performansi, elem niti dobro ide, niti malo troši ovo važi i za ostale marke automobila
čini mi se da ovaj hyundai nije loš!?
Imo sam priliku da vozim prvu generaciju prije par dana (presao oko 300 km odjednom) i mogu reci da sam se zazocarao. Unutra se na sve strane osjeti jeftinoca, nazad je nesto skripalo cijelo vrijeme, ovjes tvrd, a o motoru da ne govorim. Vratis ga u trecu, i on se kao krene nesto derati al se nista ne desava. Morao sam traziti pravce po 500 metara da bi obisao kamion. Ne mogu reci da je uzas, al bi radije potrazio nesto polovno za te pare.
i prosle godine kada je predstavljen novi model je kostao toliko.. a sad nakon godinu dana vrijedi ispod 18.000 KM
Dobra ponuda sa jakom opremom, ipak je u pitanju najnoviji model. Npr. Interauto za sada vec prevazidjeni SEAT Leon od 105 dizelskih konja trazi 28.500 KM, dok ovaj sa boljom opremom i dizelom od 128 KS kosta 29.000 KM i jos cini mi se ima duzu garanciju.
super ponuda, jos samo da skupim 23 990 KM.