Petogodišnja garancija
0
Novi garantni uslovi Renaulta
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ovo lose za ljudekoji manje prelaze
produzena garancija je cista obmana da jer onda 5 godina morate ici u ovlasteni reno servis da vas sisiaju kao ovce,a ono sto se kvari ne podleze garanciji lopovi
J.BO VAM BH_MURAT SVIM MUSLIMANIM L.JAVU M.TER
A sto ne povecaju kilometre,znaju da ce sa stojankom krenuti kvarovi ;) NAIVCI
Neko iz mase, ti nikad neces imati svoj tramvaj :-)
\"Paket se sastoji od sredstava za skidanje asfaltnih mrlja, čišćenje naplataka, uklanjanje insekata, održavanje unutrašnjosti vozila, održavanje kokpita, tretiranje ogrebotina i čišćenje stakla, te tekućine za pranje vjetrobranskog stakla. \" Sve zajedno jedno 25,00KM...ma ekstra.
jel i dačija isto
cuj renola 5 godina garancije!?
jednom RENAULT zauvijek RENAULT