auto
0

Novi Ferrari GT će prvo biti predstavljen na Internetu

Sarajevo-x.com
Svjetskoj javnosti i svim ljubiteljima Ferrarija novi Ferrari Grand Tourer bit će predstavljen na ne baš tradicionalan način - na internetu.

Dok se razvija ovaj novi model pa sve do njegovog predstavljanja na Paris Auto Showu u oktobru Ferrari će svako malo otkrivati djelić po dijelić na web sajtu ferrarigtcountdown.com.

Talijanski proizvođač supersportskih automobila iz Maranella će u narednim sedmicama posjetiocima ovog web sajta malo po malo poklanjati dijeliće novog Ferrarija GT i time postepeno u potpunosti im otkriti kako će on izgledati.

Nova web stranica pokrenuta je krajem protekle sedmice, a prvo što je Ferrari otkrio je zvuk motora novog Ferrarija GT. U narednih nekoliko dana trebale bi biti predstavljene i prve fotografije ovog dugoočekivanog modela čije će ime također biti otkriveno na webu.

Ovo je prvi put da se talijanski proizvođač odlučio na ovakav korak, a kako sami kažu ovime žele ilustrirati razne aspekte dizajna novog GT modela i mnoge tehnološke inovacije u njemu.

Ažuriranje web sajta i otkrivanje novih detalja trajat će sve do Paris Auto Showa. Ferrari vas poziva da se registrujete kako bi na vrijeme bili obaviješteni o svim promjenama na web sajtu.