auto
1

Nova iznenađenja za kupce u Hyundaiju

Hyundai Auto BH u saradnji sa Unicredit Leasingom pripremio je novu prodajnu akciju sa posebnim uslovima kupovine.
Akcija je koncipirana tako da ukoliko imate staro vozilo, isto možete dovesti na besplatnu procjenu uz prethodnu najavu, u jedan od Hyundai prodajnih i servisnih centara. U Sarajevu je to novi prodajno servisni centra Hyundai, Bare, Šip. Dalje, 50% učešća za vozilo platite sada, uključujući vaše procjenjeno vozilo, a 50% učešća počinjete plaćati tek nakon godinu dana.

Za godinu dana počinjete da otplaćujtete drugi dio vrijednosti vozila, pa tako naprimjer rata za novi i20 koji je iznosi 268 KM, a za atraktivni kompakt i30 iznosi 322 KM. Ako se odlučite za ekonomičnu i komfornu limuzinu Elantru rata će iznositi 369 KM, a za efikasnoag i sposobnog terenca ix35 s dizelskim motorom rata iznosi 536 KM.

Za više informacija o načinu finansiranja i uslovima kupovine Hyundai poručuje da posjetite prodajne salone širom BiH ili ih potražite na web stranici Hyundai.ba

U Sarajevu možete posjetiti novi prodajno servisni centar Hyundai Bare Šip ili pozvati na broj telefona 033 290 000, a ukoliko želite zakazati procjenu vozila odmah to možete uraditi pozivom na broj telefona 033 290 025.