Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno ne znam kakvi su sto se tice odrzavanja, osobina, ponasanja na putu. Nit sam ga kad vozio niti su me vozili ali mi se cini kao zanimljiv auto, od samog svog pocetka. Sta god ko kislio :)
to je to
bolji je terrano 2 tj. predhodnik od ove skalamerije, terrano 2 ce proci i izaci gdje ovaj nije ni sanjao da se popenje..
ma daj
@hapatrans kad neko nesta komentarise a licno ne proba pa nema iskustva i onda lupa..Ja probao i uvjerio se ovo gore cudo ne moze ni blizu kud ce izaci terrano 2 (kratki dvoja vrata)..
Kaшикара је предобра возилица, поготово дизел са ручним мјењачем. Једина ''мана'' јој је, има их к'о гована. Звучи апсурдно, али тако је.
@maximishko Љубомора није врлина :))
haj ne rise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)