Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivizam kupovine vozila nepotrebni velike težine, nepotrebno velike potrošnje, loših voznih karakteristika u rangu kombija i pojavnog izgleda koji govori "bogat sam" kupovina tih vozila što zovu SUV je zavladao primitivnom kapitalističkom civilizacijom istočne Evrope.
Jedino kasaba i kasablije kupuje Žuće iz Bjelorusije i dive mu se ko onomad Jugo 45...
Ista pojava je i na zapadu i sjeveru Evrope. Onomad se uvjerio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VW Grupacija dominira VW,SKODA,AUDI,CUPRA,SEAT
Golf 8 predobar auto meni bolji od kia sportaga i hyundai tucsona
SUV kad mi se nacrta ispred pa ja ne vidim, kunem se kao da se kamion ispred mene nacrta. Imam i uvijek ću imati nešto neobjašnjivo protiv takvog iz-rkavanja pameti drugima u saobraćaju. To i zatamnjivanje stakala. Vozač treba da prati ispred sebe, a bolji vozač je onaj koji prati barem dva vozila ispred.
Ova cross vozila su teska debilana, naprave 5 cm vise auto sa nikakvim prednostima osim sto sjedis vise, na cesti se slabije drze, potrosnja je veca... glupost koju preuzimamo od Amerikanaca, ljudi kupuju suv-eje i terence da ga lakse parkiraju na trotoaru, ajd ko zivi u brdima ili ide cesto na neka skijanja onda razumijem, a za kurcenje po gradu potpuno nepotrebno.
Ne budite bezobrazni.Bar kad nema veze sa politikom Ovakve teme bi nam trebale služiti za razmjenu mišljenja i da vidimo šta je bolje.Tiguan ne troši mnogo dizela.
Golf 8 1.5tsi automatic dsg 150hp 250nm samo benzinac ne treba ti nista bolje, iako sam jako daleko od bilo kakve kupovine novog vozila.
Kanta od auta!
SUV je auto za primitivce. Uglavnom ih kupe bez ikakve potrebe i terena da ih voze. Imbecili ne razumiju matematiku: gume, odrzavanje i gorivo.
Ta tvoja matematika je za sirotinju. Ko ima novac, nema potrebe da računa ili ustručava cijene gume koja je za 100 eura skuplja od neke druge. Ja lično volim SUV kategoriju vozila iako vozim vozilo iz E segmenta (BMW serije 5). Meni lično više odgovara visok položaj sjedenja. U pitanju je bolja preglednost i moja visina od 192cm. Za nas koji smo malo 'veći', samo E segment ili SUV.
@Genauso Nijemac, pogledaj u ogledalo i priznaj sebi komplekse.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kinezi gledaju i smjeskaju se.
Da oni stave punionice po gradu lola bi C segment odmah prodao i kupio EV. Dosta mi je vise ulja,maziva i zacepljenih katalizatora uz placanje dizela.