Na dva točka protiv gradske gužve
0

Peugeot skuteri na akciji

Sarajevo-x.com
Peugeot je i ove godine pokrenuo akciju za skutere kako bi omogućio svojim kupcima da na dva točka izbjegnu gradsku gužvu. Iz ponude se izdvajaju V-clic po cijeni od 2.295 KM i Novi Kisbee po cijeni od 2.690 KM. Brinući za sigurnost svakog vozača Peugeot poklanja Uvex kacigu za kupovinu modela Vivacity 3 ili Speedfight 3.
“U ovo ljeto ulazimo sa novim članom porodice Peugeot skutera. Radi se o modelu Kisbee koji je prvi skuter sa novim Peugeot logom ali koji će po performansama sigurno dostići popularnost svojih prethodnika koji su u Francuskoj bili među 5 najprodavanijih skutera u svom segmentu. Novi Kisbee uz potrošnju od 2,8 l na 100 km sa jednim rezervoarom može preći i do 200 km. Sa dosta novih inovacija predstavlja još jedan Peugeot model koji će pružiti potpuni užitak u vožnji u predstojećim toplim danima”, istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

U sklopu akcije za skutere Peugeot je na svojoj Facebook stranici pokrenuo nagradnu igru pod nazivom “Peugeot u ritmu ljeta”. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi posjetioci postavljanjem njima drage fotografije sa koncerta koji im je ostao u sjećanju na Wall oficijelne Peugeot Facebook stranice – Peugeot BiH. Najkreativniji mogu osvojiti ulaznice za najveće muzičke i filmske manifestacije u BiH i regiji.

Više informacija o ponudi Peugeot skutera možete dobiti na Peugeotovoj zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/peugeotbih