Koncept električnog motocikla
1
Husqvarna predstavila e-go u Frankfurtu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodjo more li ovo uzbrdo vući \'\'\'
jes dobar, posebno bi pristajao nama šumarima. Husqvarna 365 rules.
Najbolji motor Sveta
I just cleared 14 of snow off my drawveiy and used nothing but this machine. It is fabulous. I know the manual says it can handle up to 6 of snow but believe me this thing handled this last snowstorm without any trouble. Granted I only took 1/2 swaths but still it handled it beautifully. It even handled the stuff that got plowed into the end of my drawveiy from the road. This Snowfox really does shoot the snow at least 25 feet except when you have the chute turned left or right, then it shoots about 5-8 tops. I would highly recommend this machine for anyone.
SRANJEEE ! NA DVA TOČKA.
seljo nek ti znas sve informacije o drvima pa da se i mi posluzimo tim motorkama
Husqvarnu su kupili njemci od šveđana, mislim na motocikle. ovaj model nema ni gume, ni svjetlo, ni žmigavce, ni \"zvonce\" a jako je tih, da bi se mogo registrovati.
kao prvo ova firma pravi najbolje kros motore, a to što ste vi u životu vidjeli samo motornu pilu i balvane , čak nemate para ni za Husqvarninu motornu pilu nego kupujete upola jeftinije stihlovke, eno vam brate kosova i balvana to je sad u toku i žagajte.lijep pozdrav i da znate nije žvaka za seljaka
Nazuljah dupe gledajuci ga...
gdje su mu pedale, gdje ću noge staviti? ili je ovo motorčić samo za trebe?
imam ja husqvarnu motornu pilu. dobra je pravo