Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda mi ko kit nasukan na obali
Bolid je pravo sladak a valjda je i brz :) cestitam momci !
Ne mogu vjerovat da su napisali University of Mostar, i to jedina visokoškolska ustanova u BiH na hrvatskom jeziku. Trebali ste napisat Sveučility of Mostar. Vrijeđate vitalni nacionalni interes Hrvata u BiH.
Momci napravili čudo, u današnjem vremenu kad ni šerpu ne možemo napraviti, a vi se raspravljate o Bošnjacima, Hrvatima i Srbima ma dajte molim vas, to su moji sugrađani, moji zemljaci, želim im puno sreće i uspjeha samo naprijed
Ovo su napravili Hrvati!!!
mozes malo progugalti pa naci elektricni sa malo boljim ubrzanjem koji su napravili studenti masinskog fakulteta u sarajevu poenta, uopste nije bitno ko ga je napravio bitno je da ga je napravila domaca pamet a momcima - svaka cast !
ko je ovo balansirao treba mu glavu otkinuti http://static.klix.ba/media/images/vijesti/150901093.9_xl.jpg
MostarMcLaren:) .....F1:)
Nek povedu onu trojicu iz preCjednistva da ih pregaze na trci jarane moj
ŠTA NAPRAVE BOSANAC I HERCEGOVAC TO SRBIN MOŽE DA SANJA
JARANE NEMOJ BEZ RAZLOGA VRIJEDŽAT SRBE. POŠTUJ SVOJE VOLI TUDŽE. ILI ONO BJEŠE OBRNUTO?
SRBIN NA ARAPSKOM ZNAČI KAMILA STOKA...SAMI NAZIV H VRIJEĐA I BEZ MENE
PRIKAŽI ODGOVORE (8)