Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
no comment
Odoh da ga preparkiram. Ostavis ga 5 minuta ispred stana i odmah ga Kl!x uzme slikavati. :D
Paša u pravu si sa prednja vrata. Kad se malo bolje zagledaš k\'o da nisu legla dobro. Inače sve ostalo je za 10, mada izgled prednjeg branika sa onim špicom vuče na Lamborghini.
koji li ce politicar ovo uzet
Misha je nas covjek. Zove se rade djordjevic i zivi u los angelesu. Mishadesigns.com
Apsolutno fantasticno izgleda, svaka cast. Otrov, cista desetka.
CoCoBryceeze ti nemaš o životu, a kamoli o dizajnu. http://www.youtube.com/watch?v=va8RFux4kGY
iskreno mechka je po dizajnu vazda izigravala bolesnog majmuna ni tamo ni vamo a sad sa ovim pogotovo modelom pogledaj spojeva izmedju vrata i svih pokretnih djelova ko na opelu jbte strce kolko su primjetni svako iole kvalitetnije auto ako je iole stalo im do dizajna to se ucini sto manje vidljivim haj da je njima oblik vrata nekakav nov revolucionaran i elegantan da prati linije neke tjela ali ovako ko da su vrata od opela stavila pa ne stimaju kolki je jaz izmedju vrata i body panela ukratko recheno fuuuuj :)
Pretjerivanje, samo je ovim dodatcima izgubio eleganciju koja krasi Mercedesove modele, al\' hajde, ima različitih ukusa... Meni je fabrička verzija najljepša.
NEED FOR SPEED
jel misha neki volksdeutscher, tj rus?:)
felge su strasne..eh tek mi je sada novi cls ljepsi od starog.. prvi cls je bio STRASAN
solidan