Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali će minimalna norma za uvoz auta u BiH biti euro 7. Izganjaće to naši ministri.
a sta ce mo sa 7 normom ili 8 na K TE NOSAM
Treba obavijestiti ove nase pumpase. Da pozure sa oznakama da prodaju " najkvalitetnije gorivo Euro 7". Hehe. Iako ne postoji ni Euro 5
Ja cirkusa brate mio
Placam da zagadjujem onda cu i da rado zagadjujem. Da ga ne gasim nikad.
Neplacas, ali placaces
Naravno. Da nije tako propala bi Njemacka auto industrija
Ima mercedes B klasa euro 4 u njemačkoj za 1500 eura ali ja ga ne mogu da uvezem zbog zakona Neda zakon koji su izglasali tri glavne auto kuće u BiH zato vozam golfa 3 euro 1 koji košta isto kao taj mercedes. U sve države EU možete da uvezete vozila koja želite i stara koliko želite i normunkoju želite samo je onda pitanje poreza na vaše vozilo što manja euro norma veči porez i registracija. BH ministri sa kupljenim diplomama .