Atraktivna ponuda iz Renaulta
0
Megane Generation Plus već od 21.999 KM
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio sam sličan model prije godinu i po dana. Utisci s obzirom da sam prosao 15k mogu reći da jedinu zamjerku imam na nepreglednost ali mislim da ni konkurencija nije bolja po tom pitanju. Motor je ok, nije neki snagator, potrošnja oko 9 litara grad, otvoreno najniža 5.6l ali ne auto put ona se kreće 8 litara pri brzini od 130 km/h, uzasno fali 6 brzina. Volio bi probati novi benzinski motor tce da ga uporedim sa ovim motorom a sigurno da će kroz dvije ili tri godine moj izbor biti novi megan sa tce motorom. Nisam ljubitelj dizela iako imaju odličan obrtni momenat što je meni presudno ali s obzirom da nisam imao dodatnih 6 ili čak 7 hiljada izbor je pao na 1.6 16v. Uloženo dobijeno moja ocijena 10!!!
motor je 1.6 16v sa 81kw kako ce biti ekonomican a zinabo ??? A ovi ga senzori vade
ovo je najbolji model renola
Imam ga ... 1.6 trosi oko 6 na otvorenom, a zimi do 10 po gradu ... u ovoj akciji je 1.6 benzin, inace mimo akcije kostao je 22.550KM.
Vozim benzinca renoa. Sljedeći auto će mi biti reno, ali obavezno dizel!!! @BRAVO Motor 1.6 ne spada u ekonomične motore, a danas ne možemo ni jednog benzinca uvrstiti u ekonomične! Pozdrav!
1.6 odličan motor malo troši a dobro ide provjereno a cijena je odlična pa mala toyota yaris je 30 000 km
samo da su još odmah link stavili da se ne mora tražiti bio bi idealan press r. ali za to su tu komentari heheheheehe
ovo je sigurno za benzinca 1.6, ovaj se Generation i nudi samo sa dva motora http://www.renault.ba/nova-vozila/putnicka-vozila/megane/megane-generation/cijene/
još da su naveli da je 21 milja samo uz renault finansiranje tj. auto za kesh 25 sve bi bilo ok...ovako na trehu ko uleti uleti...
Svce ste lijepo napisali osim koji je motor u pitanju. Inaće fantastičan press realase iz Renault marketinga.