Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel brda?
Za ove ograničene glupane sto komentarišu "za slupati se","ružan", itd. ovo je vrhunsko sportsko auto za odrasle i svjesne ljude koje se vozi po stazi, a ne sluzi za svakodnevni prevoz po gradu ili u jutro do pijace a navečer na trke od semafora do semafora. Sto se tice izgleda, mislim da je to individualna stvar, a ne sviđa se onima koji gule golfa dvojku, dizela i glume trkače.
Njemacko sranje, to samo bosnjo retardirani obozava.
Tvoj komentar opisuje tebe i tvoj zivot...naravno da ne mozes ovaj san snova za tebe pariti sa opelom kadetom u kome se vozis ili tramvaj sa Cengic Vile do Bascarsije jarane.....nemoj brkati babe i zabe....kad budes imo nesto slicni ili ovako,javi se pa mozemo da mijenjamo iskustva...iz prazne se ne puca😚
Perverzija :)
Ne znam koja je poenta sa ovim prevelikim KS, da se lakše gine ?
kada imas autoban konja nikada dosta,.,al kada zivis sa krkanima i 39konja im je puno,.,
@provucikarticu - Odlican komentar hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)