Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@++,++ Mere ti se primać da ga nečuješ a onda boooom raketlom posred familije........ha ha ha ( kakav safari kakvi bakrači ) bio sam na safariju i nosorog koji je najstrašljiviji ti dodje na prozor od tojote da mu daš mrkvu.....ha ha ha . Zna se zašto se pravi bešumni terenac!!!!
Nema logike, ko ce ga puniti svakih sat vremena i sta moze napraviti ovakvo vozilo, koliko vidim, koje je namjenjeno za vise osoba, sa 80KS?? Ovo treba da ima 150 KS najmanje i treba da mu baterija izdrzi najmanje 3-4 sata. ovo vozilo nema buducnost. Ajd zdravo