U susret sajmu u Ženevi
0
Objavljene skice koncepta Audi A3 sedan
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste sigurni da A3 sedan ima 400 konja? Ja bih prije rekao da je ovo S3 sedan, po uzoru na BMW 1M (kec coupe sa izbačenim gepekom kao kod sedan izvedbi). Skice dobro izgledaju, i biće zanimljivo vidjeti šta je Audi spremio, i kako će ovaj model stajati pored modela BMW 1M.
Loše preveden članak! Dužina KONCEPTA je 4,44m. A navedeni model je kao nabrijani motor je za izložbu. Realni model će vjerovatno imati ovaj oblik, ali i svu već poznatu motorizaciju uključujući i ovaj nabrijani motor od 2,5l, koji se sada ugrađuje u TT RS i novi A3 RS i ima 340KS, a kako vidimo bez problema se može nasvirati na cca 400KS. Nova A3-ka će imati inačice i kao \"hatchback\" sa 3 i 5 vrata, kabriolet itd.
Sedan od 4m? Pa Grande Punto je duži od njega!Ja germana i govana!
skracen u odnosu na sta ???????
sve u svemu nije lošeeeee
aaaaaaaaaaaaaaj jest prejak :D
VaG je VaG,kvalitet im niko ne moze osporiti,mada,kod mene rodzak radi u Wolfsburgu(IRGET :) ) je prije VW vodio glavnu rijec,a sada to cini Audi,jer svi motori koji se proizvedu su napraveni od strane Audijevih strucnjaka,pa cak i ikona VW-a GTI koristi audijev motor. Kaze da VW pravi samo male motore tipa 1.2,14,1.6,ostalo sve Audi pravi
Ispravka za Megane 4,29 m.
Pa Clio novi je dug 4 metra, a rijec je o hatback autu. Pravo mi cudno da Audi 3 u sedan verziji ima samo 4 metra duzine, a za klasu je vece auto. Nova Astra je duga 4,42 m, novi Megane je dug 2,29 m, Golf 6 je dug 4,20 m.
E jebi ga neče se više trojka uzeti nova ispod 40 milja