U iščekivanju serijskog modela
0
Objavljene fotografije koncepta BMW M5
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidimo odgovor Audija, Mercedesa, Lexusa i ostalih na ovo ??????? BMW rulezzzzzzzzzzzzzzz !!!
forum je pun ljudi koji upoređuju kolko koje auto ima konja i na osnovu toga donose sud audi pravi super auta ali m odjel postoji vec predugo da bi pustili da se neko poigrava i to je stvar sintetike svi mogu napraviti auto od 500 konja to moze i fiat ali ne moze tradiciju dizajn m verzije su kult i klasik medu automobilima kao porse 911 ima nisan gtr ali je sintetika i to je razlika a upravljiviji i startniji je svaki m od svakog rs brzi krug na stazi svakoj ima a to je realno stanje tako da polako
@ mercedes: eto carl benz je tvoj pradjed pa si to toliko na njega ponosan, maj.mu.ne gl.upi.. kako si jadan i lji.ga.v.. vidi ga isprsio se kao da bez njega mercedes postojao ne bi. mah.alasu si.tni...idi popravi to krezavo zubalo, go.vno jedno. NUR ein BMW ist EIN BMW !!!!!
pogledaj macke kakva mu je samo maska on stane na pumpu i kaze uspi de mi jedno 5-6 audija da se malo provozam ovo jede a merc je za one kojima se vise ne moze dici 60+ pa kontaju da je stos u konjima i cijeni
Nekada, audi nije mogao u istu recenicu sa BMWom ! Vremenom su uspjeli na ovaj i onaj nacin doci do toga da se porede sa bavarcima. I tu je kraj! Iz prazne ne puca.BMW je kult, institucija, nacin zivota. Audi je komercijala. I ne idu u isti kos nikako... volili to fanovi audija ili ne volili ;)
Joj jeste vi cudni.Pa naravno da ce Audi RS6 bit brzi na drag race jer em ma vise konja em ima pogon na sva 4 tocka tako da vuce pravo. Al ako je circuit staza tu BMW pobjedjuje jer mu je pogon na zadnje tockove i ima bolju upravljivost. Al ne preferiram ni jednog ni drugog. Po meni je Mercedes kralj svih auta. THE BEST OR NOTHING.
BMW RODJACI !!!
Lexus rulzzz
Mrs...
odakle si sad, iz semizovca ili kladnja...cuj potrkati, cuj audi rs6...haj bugija odakle si \"shljego\" .
ovo auto je sex na kraju krajeva za razliku od merca i audia
U po dana u po noci, dodji ti sa svojom M5-icom a ja cu sa svojim RS6-icom pa da se potrkamo od Semizovca do Kladnja pa da vidis sta je brze.
BMW je prvo pravio motore od 1916, pa avione za potrebe Njemačke vojske... i do dan danas pravi avione... 8) psssssssst.
Vidi dječice što se prepucavaju ko je najbolji poslije Mercedesa:))) Da nije bilo Carl Benz-a prije 125 godina vi biste se danas prepirali čiji je fijaker brži, zato tišina pred carem svih automobila!!! ;)
@Sarajevo-x BMW m3 pickup je prvoaprilska šala BMWa na koju ste vi nasjeli. Ko ne vjeruje nek pogleda http://www.bmwblog.com/2011/04/01/live-photos-and-videos-bmw-m3-pickup/ http://www.bmwblog.com/2011/04/01/world-premiere-bmw-m3-pickup/ Pitanje za Audi fanove, i sve ostale... Koliko imate nagrada za motor godine? Reci cu vam ja: BMW 51 includes BMW/PSA engines Honda 22 Toyota 22 Volkswagen 19 Mercedes-Benz 9 includes DaimlerChrysler Peugeot 6 includes BMW/PSA engine Mazda 4 Audi 3 Porsche 3 Ferrari 2 Fiat 2 Subaru 2 Alfa Romeo 1 Saab 1 GM 1 link: http://en.wikipedia.org/wiki/International_Engine_of_the_Year Doviđenja, prijatno!
ovaj auto je vrh ali od bmw za rs6 ovo nije dovoljno (stari rs6 sad novi rs6 kad izadje boze sacuvaj) a za e 65 amg o tome necemo pisati m odjel je institucija koju je vrijeme pregazilo samo realno
ovo je taj start http://www.youtube.com/watch?v=VEL5ABddZ0k