Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u modernoj drzavi ne moras glu-psone da radis u finansijskom da bi znao kako nekoj firmi ide.To je svima dostupno...samo to je za tebe visa matematika:)A poznato je i kako ti je partijski vodja skolovan pa me ne cudi:))))))))))
mufijuz...a sta ako sam radio za njih?Koliko glu-pih ljudi ovdje mozes vidjeti to je cudo:)
nek kupi avaz, kupuje i onako sve okolo. tako kupi to i BiH ima brand auto :)
@jastreb jesi l im ti to radio u finansijskom pa znas? de ne kenjaj zivota ti
Saab je jednom u zivotu svome iaso u Plus i to je bilo poslije drugog svijetskog rata...jer nije bilo konkurencije nikakve:)Stancali su Automobile dok se Evropa oporavljala od rata..cim je Evropa pocela da stanca automobile Saab je potonuo..i od tada tone i tone i tone i nikad nece isplivati nazad.Svake godine milijarde u minus ide.
a vi ste do sada najmanje dva outa objavili bankrot. kako vas nije sramota
U svedskoj problemi, zdra\'o!
ko je zapoceo ovu trakavicu? Zdravko Mamic?