Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kopija YARIS-a
nisam toliko bogat da kupujem kinesku robu
Mi Bosanci i Hercegovci smo toliko samouvjeren i narod pun \"pameti\" ,tako da sam iznenađen kako to da Audi ,Bmw ,Mercedes ,Porsche ,Ferrari ,Lamborghini ,Maserati ,Bugatti nisu made in BiH... Stvarno ne razumijem zašto smo mi kao narod puni predrasuda ,kada ionako smo najgori u Evropi. Sve što smo imali (a što je nešto valjalo) ,sve smo dali besplatno kojekakvim tajkunima i danas kukamo jel nemamo posla.. Nekada je FAMOS proizvodio dobre motore ,a da smo bili pametni ,danas bi mi osvajali svjetska tržišta našim automobilima i imali bi barem 2 000 uposlenih radnika. Ali nećemo kad nam je politika preča od našeg stomaka..(od Famosa nisu ostali ni temelji)... I samo ismijavajte Kineze ,oni su jedna od dvije zemlje koje ova recesija nije ni dodirnula. Ismijavajte slobodno ,a kod njih se u radnjama oblačite! Kakva vremena nadolaze ,onaj ko bude vozao i kineza će se smatrati uspješnim čovjekom..
Gle ove gore u video isječku, dječurlija glume nad tim automobilima u praznoj tvornici, uzme čekić i zamahne isusan po šarci, zatvori vrata tobože malo pogleda, opet otvori vrata uzme čekić, pajser i lussss, onda opet malo i ja se nadam to je to. Aaa, to će biti vruća roba po ovom ispostavljenom video uratku, bio sam potencijalni kupac ovog proizvoda, ali sad nakon šta sam ovo vidio splahnula zainteresiranost, ako se ovako misle reklamirati, nek vam dragi Bog pomogne.
Dobar ovaj \"Yaris\"!!!
Budite pazljivi! Kineska roba placa se vise puta, od stvarne cijene. Nekvalitetno.
na 0.59 sam prest\'o gledat klip mog\'o je i amidzom zamahnut
cuj \"nekoc se podsmjehom gledalo na automobile iz japana...\" gdje cete to reci, jeste li normalni?! oni uopste ne smiju u istu recenicu sa jadnim kinezima i ostalim zutim! pa japanski su vazda bili medju najboljim gdje je Honda, Mitsubishi, Subaru, Toyota itd?
Ključna riječ \"sigurnost\" kinezkih vozila, evo jedan klip http://www.youtube.com/watch?v=g5SRyG6UR2A P.S. Znate li kako se zovu vozači automobila kineskih marki - samoubice
lulz
Mogu mislita da ce za godinu napraviti falsh od sopstvenog automobila
Mojoj sreci nema kraja...
Svaka čast Kinezima, kad će doći na naše tržišta da kupim jedno ovako auto . Sigurno je pristupačnije cijena.
...samo nam je to jos trebalo